Näin valitset parhaan ilmalämpöpumpun

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita yhdessä ammattilaisen kanssa, koska hän tuntee laitteet ja niiden toiminnan sekä pystyy varmistamaan, että valittu ilmalämpöpumppu sopii kohteeseen ja käyttötarpeisiin. Asennus on syytä antaa sertifioidun ammattilaisen käsiin.

Ammattilainen varmistaa ilmalämpöpumpun soveltuvuuden käyttötarpeisiin ja -toiveisiin. Hän ottaa huomioon laitteen ja asunnon ominaisuudet, energiatehokkuuden ja vuosihyötysuhteen. Ilmalämpöpumpun tuomaan energiansäästöön vaikuttavat valittu laite ja sen tekniikka kuten kompressori, asennuspaikka ja käyttö.

Ilmalämpöpumppu kannattaa hankkia kokonaispalveluna sertifioidulta asiantuntijalta, jotta välttyy mahdollisilta murheilta. Epäsopivan ilmalämpöpumpun valinta tai vääränlainen asennus voivat johtaa siihen, että laitteen käyttöikä voi lyhentyä merkittävästi, laite ei toimi halutulla tavalla eikä sillä saavuteta toivottua energiansäästöä.

 

 

 

Varmat merkit: Hitachi ja Innova

Vahva yhteistyö johtavien valmistajien kanssa takaa suosittelemiemme ilmalämpöpumppujen laadun, toiminnan ja energiasäästön laitteen koko elinkaaren ajan.

Hitachi tunnetaan korkeasta laadusta, ajattomasta muotoilusta ja pitkästä kokemuksesta jäähdytys- ja lämpöpumpuissa. Hitachin ilmalämpöpumput sopivat kaikkiin käyttökohteisiin, ja niiden ilmansuodatus- ja puhdistusominaisuudet ovat edistykselliset.

Innovan ilmalämpöpumpuissa taas yhdistyvät viimeisin tekniikka ja energiatehokkuus. Ne säästävät runsaasti energiaa, niissä on lyhyt takaisinmaksuaika ja kehittyneitä toimintoja, kuten etäohjaus esimerkiksi vapaa-ajan asunnossa tapahtuvaan käyttöön.

 

Sertifioitu ilmalämpöpumpun asennus

Sertifioitu jälleenmyyjä hoitaa kanssasi koko projektin alusta loppuun aina laitevalinnasta asennukseen, käytönopastukseen ja myös huolto- sekä varaosapalveluihin.

Asennus tapahtuu yhden päivän aikana ja siihen kuuluu kartoitus, asennuspaikan valinta, asennus, käyttöönotto sekä käytönopastus. Se on kokonaispalvelu, jonka avulla varmistetaan ilmalämpöpumpun oikeanlainen toiminta.

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja kysy lisää!